ABSOLUTION BIO-COSMETICA -OP MAAT-

De absolute top in biologische huidverzorging!

De producten van Absolution herstellen het natuurlijke eco-systeem van de huid en brengen haar in optimale conditie. Absolution combineert gecertificeerde biologische en wilde plantenextracten, mineralen en vitaminen met sensuele texturen en geuren, gebruiksgemak en absolute effectiviteit van de formules vanaf het allereerste moment.

 

Bij Absolution is er geen ruimte voor compromis; niets wordt aan het toeval overgelaten. Alles moet perfect zijn. De kracht van medicinale planten wordt gecombineerd met de passie voor slimme en creatieve formules en behandelresultaten. Alle formules zijn vrij van parabenen, sulfaten, siliconen, minerale oliën, synthetische geurstoffen en genetisch gemodificeerde organismen (GGO).  De formules bevatten 99,9% natuurlijke ingrediënten, inclusief 96% medicinale planten. Gemiddeld bevatten ze 52% ingrediënten van gecertificeerde biologische teelt. 

 

Alle niet-biologische ingrediënten die gebruikt worden, zijn natuurlijke, actieve ingrediënten die niet kunnen worden gekweekt, zoals wilde bloemen, mineralen en natuurlijke vitamines -hiervoor worden de allerbeste geselecteerd.

 

De papieren verpakkingen zijn gemaakt zonder lijm en gedrukt op gerecycled papier, met plantaardige inkten. De flacons zijn gemaakt van recyclebaar kunststof - en we rekenen erop dat u ze ook weer recycled. 

REINIGING (gezicht)

Hoe werkt het?

-Konjac spons (nodig voor zowel ochtend als avondreiniging)

-Kies een tube reiniging

-Kies een dagcrème (bevat SPF)

 

Bevalt de verzorging? 

Vul dan op maat aan met:

-nachtcrème (werkt ontspannend & diep verzorgend)

-Huile l'Addiction; gemengd door de dag-en/of nachtcrème EN/OF

-een paar druppels Booster; gemengd door de dag-en/of nachtcrème

 

SIMPEL & TOPVERZORGING

 

EVT. AANVULLENDE LOTIONS

DAG-EN NACHTCRÈMES

OOGVERZORGING

SERUMS 

HUIDKUUR (TWEE WEKEN)

MASKERS

PEELING (GEZICHT)

LICHAAM