SERUMS

De serums bevatten wateroplosbare actieve ingrediënten, die gemakkelijk opgenomen kunnen worden als er nog geen olie of crème op de huid is aangebracht. Serums moeten daarom altijd op een grondig schoongemaakte huid aangebracht worden. Daarnaast werken serums actief op bijvoorbeeld roodheid, pigmentvlekjes, het vochtgehalte of werken kalmerend op huidonzuiverheden. Enkel door alle stappen in de huidverzorging te volgen; door LAAG op LAAG te werken, zal uw huid maximaal van vocht en essentiële vetten worden voorzien. 

 

 

Welkom Serum More!11 August 2020

 

Welkom in ons assortiment, Serum More! We kunnen eindelijk dit gewilde, gloednieuwe product presenteren dat iedereen nodig heeft! Serum More heeft dezelfde hydraterende basis als Serum Moist, maar met een toegevoegd, exclusief en verstevigend extract van de Perzische Zijdeboom. Dat maakt dit serum ideaal voor de rijpere huid! Het bevat ook beschermende melkzuurbacteriën en Bakuchiol (retinol) van de plant Babchi (Psoralea Corylifolia). Bakuchiol heeft dezelfde eigenschappen als retinol maar zonder irritatie, lichtgevoeligheid, uitdroging enz. te veroorzaken. Bakuchiol stimuleert de aanmaak van collageen en helpt zichtbare tekenen van veroudering te verminderen. Het verhoogt ook het vochtgehalte van de huid en heeft egaliserende eigenschappen, waardoor fijne lijntjes minder zichtbaar worden.

Serum More heeft een lichte textuur en wordt gemakkelijk door de huid opgenomen. Breng het aan op een gereinigde huid, vóór Royal Facial Oil More en Face Lotion More. Serum More kan ook 's nachts gebruikt worden, onder Night Cream More.