PURE RIJKDOM UIT DE NATUUR 

By Duizendschoon werkt uitsluitend met producten die hooggedoseerde werkzame natuurlijke stoffen bevatten die op celniveau werken. Er wordt getracht om voor elke huid het allerbeste product aan te bieden. Het beste product, met de beste werking en de beste werkstoffen die daarnaast NIET getest worden op dieren, geen huidverouderende conserveringsstoffen bevatten en geen plastics. 

 

CO2 - NEUTRALE VERPAKKINGEN

De verpakkingen zijn gifvrij en gemaakt uit suikerriet. Ze zijn CO2-neutraal (kooldioxide-neutraal bij verbranding). 

 

De Essentie van Cosmetica

Het product waarmee u uw huid behandeld, is van wezenlijk belang; immers de huid is ons grootste orgaan en daar moeten we zuinig op zijn. De producten waarmee gewerkt wordt, staan garant voor een doorgedreven verdraagbaarheid en bewezen effectiviteit.

 

De Huid

De huid is ons grootste orgaan en helaas wordt deze vaak te slecht 'gevoed'. Tegenwoordig zijn steeds meer mensen zich veel beter bewust van wat zij eten. Het zou dan ook een tweede natuur moeten zijn om stil te staan bij wat je op je huid smeert. Veel mensen hebben nog steeds de illusie dat de producten die in de winkel te koop zijn, wel betrouwbaar moeten zijn, anders zou het niet verkocht mogen worden maar om een lang verhaal kort te maken: U bent de enige die verantwoordelijk is voor dat wat u eet en dat wat u op uw huid gebruikt!

 

Het is belangrijk te weten wat zich IN de verpakking bevindt. Dat is de reden dat alle ingrediënten duidelijk vermeld staan bij de producten; en dat zou voor u ook het belangrijkste moeten zijn...