PENSELEN

Een penseel is het gereedschap waarmee je jouw makeup opbrengt. De kwaliteit van een penseel is belangrijk voor het resultaat. Een goed penseel gaat jarenlang mee als je dit goed onderhoudt.

 

 

Je nieuwe beste vriendin: de MÅ Blender Sponge

 

Een tool die je kunt gebruiken voor alle soorten make-up voor je basislaag

MÅ Blender Sponge is een superzachte eivormige make-up spons zonder randen. De spons helpt je bij het creëren van de perfecte basislaag door heel soepel de producten te vermengen die je op de huid aanbrengt. Het resultaat is gelijkmatig en perfect. 

Je kunt de spons ook prima gebruiken voor het opbrengen van serum en crème. Dat kan vooral ook makkelijk zijn voor mensen met een ontzettend gevoelige huid die reageert op aanraking. Gebruik dan één MÅ Blender Sponge voor make-up en een andere voor huidverzorgingsproducten.

De MÅ Blender Sponge is bovendien een ideale tool voor contouring. Breng de contouring-producten op de normale manier aan en gebruik daarna je Blender Sponge om de tinten te vervagen tot een gelijkmatig en natuurlijk resultaat.

Hoe gebruik je de MÅ Blender Sponge?

Maak de spons nat met water en wring hem vervolgens uit tot hij alleen nog een beetje vochtig is. Zo zorg je ervoor dat de foundation op het oppervlak van de spons gaat zitten en niet wordt geabsorbeerd.

Breng de foundation niet rechtstreeks aan op de spons. In plaats daarvan doe je een klein beetje op de bovenkant van je hand, waarna je het ronde dikke deel van de MÅ Blender Sponge daarin dipt. Daarna breng je foundation met stippende bewegingen aan in de huid om zo te zorgen voor een gelijkmatig en langhoudend resultaat. 

Na het opbrengen van de basislaag is het tijd voor het fijnere werk. De punt is ideaal voor het met stippende bewegingen verspreiden van de Cover Stick op plaatsen waar je meer dekking wilt, bijvoorbeeld onder je ogen.

MÅ Blender Sponge kan ook worden gebruikt voor het opbrengen van poeder. Daarmee zorg je voor een gelijkmatig en dekkend resultaat, of de poeder nou geperst is of los.

Je kunt de spons het beste na ieder gebruik schoonmaken. Dit doe je met Hair & Body Shampoo en water. Daarna knijp je het water eruit en laat je de spons drogen.