GEZICHTSOLIE  100% VLOEIBAAR GOUD VOOR DE HUID!


Waarom werkt een gezichtsolie zo goed voor de huid?

  • Een 100% natuurlijke huidolie, bevat ook 100% voeding; denk hierbij bijvoorbeeld aan bepaalde vitamines die enkel oplosbaar zijn in olie.
  • Een huidolie bevat een zeer hoog gehalte aan natuurlijke vitamine E en werkt dus preventief tegen zonschade.
  • Een huid die een juiste balans aan vocht en vet bevat, is een gezonde huid; alle huidfuncties functioneren op topniveau.
  • Een huid heeft vaak een tekort aan omega-vetzuren, deze zijn zeer belangrijk voor een gezonde huidbalans.
  • De oliën zijn koud geperst en bevatten o.a. Jojoba olie, Koolzaadolie, Zonnebloemolie, Olijfolie, Duindoornolie, Amandelolie, Sheaboter olie, Ricinus olie, Rozenbottelzaadolie (littekens), Borage olie, Bosbessenzaad olie, en Wortelzaad olie (vitamine A - Retinol).
  • De Royal Facial Oils kun je zien als vloeibaar Collageen en zijn een absolute MUST voor iedereen die zijn huid perfect wil verzorgeniveau (gebruik je nog steeds chemische producten? Start dan met een Royal Facial Oil en ontdek wat er met je huid gebeurt.  Vraag advies om de JUISTE olie aan te schaffen voor een perfecte start).

 

Behoud van oliën

Info: Tijdens de koudere periode van het jaar kan het zijn dat de oliën stollen. Dat kan al gebeuren bij + 8 graden. Dat heeft geen invloed op de kwaliteit van de olie.
Laat het product dooien op kamertemperatuur, wat soms een dag kan duren. Daarna kunt u genieten van deze gouden druppels! Bewaar oliën dus op kampertemperatuur.