Acne

8 tips voor een huid met acne08 January 2018

Acné komt ontzettend veel voor en is ongevaarlijk, maar kan toch erg vervelend zijn. Hier volgen een paar tips die het wat makkelijker maken en je huidconditie verbeteren.
1. Reiniging
Foaming Wash Clearing is een milde maar wel effectieve reiniger die je huid niet uitdroogt.
2. Gezichtswater
Lemon Freshener helpt je huid bij het herstellen van de pH-waarde.
3. Gezichtspeeling
AHA & Jojoba Peeling en Papaya Peeling. Let op! Wees voorzichtig bij het inmasseren van de peeling. Zorg ervoor dat je je huid niet irriteert en/of de ontsteking verspreidt. Een prima aanpak is het gebruiken van Papaya Peeling als pure enzympeeling die je vervolgens een tijdje rustig op je huid laat inwerken.
4. Reinigend masker
Face Mask Clearing of Face Mask Gentle kun je het best 1-2 keer per week gebruiken.
5. Verzorgende hydratatie
Serum Clearing zorgt voor een diepgaande hydratatie terwijl je huid ook nog eens wordt gereinigd. Serum Antirouge bevat paardenkastanje. Daarmee worden je bloedvaatjes samengetrokken en versterkt en op die manier worden rode vlekken uiteindelijk gekalmeerd en verminderd. Serum C is werkt vooral erg goed bij littekens.
6. Gezichtscrème
Face Lotion Clearing zorgt voor hydratatie en helpt bij het reinigen en niet uitdrogen van de huid.
7. Reinigende kuur
Breng een dunne laag AHA & Jojoba Peeling aan op de gereinigde huid. Daaroverheen breng je vervolgens een ruime hoeveelheid Face Mask Clearing op. Die laat je ongeveer 20 minuten inwerken en spoel je er daarna af.
8. Lichaamsreiniging
Body Scrub werkt goed voor kwetsbare zones, zoals je rug, romp en bovenarmen. Een prima aanvulling is Face Mask Clearing voor een diepgaande reiniging.