PIGMENTVLEKKEN

 

Hoe ontstaan ze?
Pigmentvlekken kunnen om allerlei verschillende redenen ontstaan. De meest voorkomende redenen zijn verbranding door de zon, hormonale onbalans, huidbeschadiging en huidaandoeningen. Hiervan komt verbranding door de zon het meest voor. En dat terwijl die het makkelijkst te voorkomen is. Gebruik een hoge zonbeschermingsfactor om pigmentvlekken te voorkomen. Het zonnebrandproduct is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat pigmentvlekken niet terugkomen en om bescherming te bieden tegen andere effecten van verbranding door de zon.
In de salon
Bij donkere pigmentvlakken adviseren wij een behandeling met Vitamine C, bij voorkeur met een kuur. De vitamine C die bij deze behandeling wordt gebruikt, is sterker en met een sterkere oplichtende werking dan de behandeling die je thuis kunt gebruiken. De mate waarin de pigmentvlekken kunnen worden opgelicht, is grotendeels afhankelijk van de oorzaak voor die vlekken en hoe diep in de huid het pigment zit.
Meestal is er binnen 8-10 weken resultaat zichtbaar. Probeer de zon tijdens de behandelingsperiode zo veel mogelijk te vermijden. Eén dag onbeschermd in de zon kan helaas de positieve effecten van de behandeling tenietdoen. Investeer daarom in goede zonnebrandproducten. 


De behandeling met vitamine C geeft de huid ook veel glans en een heleboel vitaminen. Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypen.


Thuis
Bij een goede huidverzorging gaat het erom jezelf goede gewoontes aan te leren. Welke professionele behandelingen je ook hebt gehad, je dagelijkse huidverzorging is uiteindelijk doorslaggevend. Gebruik de door je schoonheidsspecialist aanbevolen producten en wees zorgvuldig bij je dagelijkse huidverzorging.
Producten van Duizendschoon bevatten uitsluitend natuurlijke grondstoffen die de huid niet tegenwerken, maar met de huid samenwerken. Deze natuurlijke ingrediënten worden eenvoudig opgenomen door de huid en zijn van invloed op het onderliggende weefsel. Het is van belang de huid te versterken, maar dan wel voor de lange termijn en op een natuurlijke manier, en niet door alleen de problemen eventjes te verlichten.

 

Vraag in de salon huidadvies op maat!