DAGELIJKSE HUIDVERZORGINGSROUTINE

Voor een langdurig resultaat

 

Om ervoor te zorgen dat u het beste resultaat uit uw huidverzorgingsproducten haalt, hebben we een methode ontwikkeld die we Deepskin Organics noemen. Dit concept gaat over het combineren van serum, olie, crème en balsem op een manier die optimaal voor alle huidlagen zorgt. De producten ondersteunen en versterken elkaar om diep doordringende resultaten op lange termijn te bieden.

 

Het belangrijkste onderdeel van uw huidverzorging is wat u dagelijks doet. Gebruik elke dag een reiniger, een toner, een dagcrème en een oogcrème. Soms, wanneer uw huid extra voedingsstoffen en verwennerij nodig heeft, raden we u aan uw dagelijkse huidverzorgingsroutine aan te vullen met een serum, een olie en een balsem. Deze producten voeden en beschermen verschillende huidlagen. 

 

De gezichtsoliën bevatten Bernagie-olie en Rozenbottelzaadolie, die een herstructurerend effect hebben op het bindweefsel en een egaliserend effect op rimpels en fijne lijntjes. Het gebruik van een olie onder een crème wordt beschouwd als een van de meest effectieve manieren om de tekenen van veroudering van de huid te vertragen, vooral in delen van de wereld waar u vaak wordt blootgesteld aan koude en droge lucht. 

 

Exfoliators en maskers worden naast je dagelijkse huidverzorgingsroutine gebruikt om een ​​extra boost te geven met diep doordringende vitamines. We raden je aan om ongeveer twee keer per week een exfoliator en een gezichtsmasker te gebruiken omdat de werkstoffen anders òp de huid blijven plakken aan de dode huidcellen en niet ín de huid hun werk kunnen doen. Een dagelijkse huidverzorgingsroutine is cruciaal om de huid in goede conditie te houden. Onze gezichtsproducten moeten dagelijks worden gebruikt en ze moeten worden gekozen op basis van de behoeften van de huid. De belangrijkste stappen van een gezonde huidverzorgingsroutine zijn reinigen, hydrateren, verzachten en beschermen.

 

In de ochtend

1. Reiniging

's-Nachts zuivert de huid zichzelf van vuil en talg. Daarom is het belangrijk om de huid 's ochtends te reinigen voordat u producten aanbrengt. 

 

2. Lotion
Een lotion hydrateert de huid en reguleert de pH-waarde.

 

3. Serum
Diep doordringend product dat problemen aanpakt zoals roodheid, droogheid en acne.

 

4. Olie
Koudgeperste, plantaardige oliën die de huid verzachten, beschermen en vocht binden.

 

5. Oogproducten
Producten die de dunne en tere huid rond de ogen hydrateren en voeden.

 

6. Crèmes
Hydrateren en beschermen de huid tegen externe stressfactoren.

 

7. Balsem
Een balsem is een product op oliebasis dat het huidoppervlak verzacht en beschermt. Het is vooral geschikt in de winter, omdat het bescherming biedt tegen kou en wind. 

 

8. Huidvriendelijke makeup
De make-upproducten verfraaien en verbeteren het oppervlak van uw huid. Ze helpen ook de huid te verzachten en te beschermen met hun voedende inhoud, terwijl ze uw individuele schoonheid versterken. 

 

Vraag in de salon huidadvies op maat!