BIOPEELING

De BIOPEELING is een 100% natuurlijke professionele peeling die bijzonder uniek is in zijn soort en gebruikt wordt als manuele microdermabrasie voor huidverbetering. Deze BIOPEELING is gericht op het verwijderen van de dode cellen dmv een combinatie van specifiek geselecteerde marineplanten, mineralen en zouten, peelt de 'BIOPEELING de huid zeer actief en minimaal invasief. De peeling voorziet in ongelooflijk vooruitstrevende verbetering van de huidtextuur en tonus voor een variëteit aan huidproblemen en is daarom geschikt voor een brede waaier van huidtypes en leeftijden.

In tegenstelling tot andere peelings die alleen aan de oppervlakte werken, activeert de BIOPEELING het afschilferingsproces van binnenuit. De krachtige en 100% natuurlijke ingredienten en micronaaldjes van de BIOPEELING dagen de huid uit om zich te wisselen en zich te ontdoen van dode huidcellen en onzuiverheden!

Effectief bij: verslapping, anti rimpel behandeling, vale (rokers) huiden, pigmentvlekken, ozuiverheden, grove poriën, fijne lijntjes, vette huid, littekens, acne

Allergische reacties komen niet voor.

 

Voorbereiding

Het is belangrijk dat u uw huid goed voorbereid is op de peeling / kuur. Dit kan met voorbereidende behandelingen en producten voor thuisgebruik. Waxen, epileren en/of verven dient 1 week voorafgaande aan de behandeling te gebeuren. Bij een kuur van minimaal 3 behandelingen en de nodige thuisverzorging, ontvang je 10% korting op de totale kuur.

50min - 125,00

 

Product Prijs
Losse behandeling (60min) 75,00
Kuur van 3 behandelingen 195,00