Vitamine C Boost

(najaarsbehandeling/pigmentvlekjes/anti-aging/rokershuid/milde acné/gevoelige huid)

 

Vitamine C activeert de huid en heeft een stimulerend effect op de aanmaak van collageen, belangrijk voor de elasticiteit van de huid. Het heeft een diepwerkend, reinigend en verhelderend effect, waardoor de huid direct fris aanvoelt. Een behandeling met Vitamine C geeft de huid een energiestoot en een prachtige glans. 

 

Gestabiliseerde Vitamine C voorkomt voortijdige veroudering (door blootstelling aan de zon) door het collageen in de huid te beschermen tegen vrije radicalen en werkt op de aanmaak van nieuw collageen (vormt bindweefsel in de huid). Vrije radicalen worden ervan verdacht dat zij serieuze schade aanbrengen en bijdragen aan de veroudering. 

 

Gestabiliseerde Vitamine C heeft een blekend effect op donkere vlekjes, omdat het invloed heeft op de vorming van melanine. De Vitamine C behandeling is daarom uitermate geschikt na langdurige blootstelling aan de zon. Vitamine C geeft geen direct resultaat bij donkere vlekjes, maar gaat de vernieuwing ervan tegen. Met als resultaat dat de donkere vlekjes op den duur verdwijnen.

 

De Vitamine C behandeling kan het hele jaar door uitgevoerd worden. Het is vooral geschikt wanneer de huid extra verzorging nodig heeft, bijvoorbeeld na het zonnen of na een periode van ziekte.

 

 

De Behandeling

 

Energieboost voor de doffe, vermoeide, gestresste of door de zon beschadigde huid. Bij deze behandeling wordt het serum Vitamine C Intensive ingesluisd in de diepere huidlaag dmv sonoforese.

Reiniging, peeling, dieptereiniging, ontspanningsmassage, huidverzorging, evt. makeup.

70minuten - 72,50

 

 

IN DE SALON

De behandeling begint met een reiniging en peeling van de huid, om dode huidcellen te verwijderen. Daarna wordt een speciaal serum met gestabiliseerde Vitamine C aangebracht en ingemasseerd icm met een huidolie en sonoforese, een massage en daarna een masker plus -naar wens- een natuurlijke makeup.

wAT GEBEURT ER TIJDENS DE BEHANDELING?

  • Herstelt de door de zon beschadigde huid
  • Preventief, gaat huidveroudering tegen
  • Energieboost voor de doffe huid
  • Verbetert de elasticiteit en veerkracht van de huid
  • Ontstekingsremmend, dus ook geschikt voor de huid met milde acné
  • Geschikt voor alle huidtypes, zelfs de gevoelige huid.

BOEK BEHANDELING