Pure Cell Treatment

Levende cellen van Rozenwortel voor een glanzende huid. Unieke behandeling met levende, plantaardige stamcellen van de Rozenwortel. Antioxidanten en Vitamines in levende vorm, ingekapseld in hun natuurlijke celmembraan. Rozenwortel wordt in de traditionele geneeskunde al heel lang gebruikt als medicinaal kruid. Het wordt gebruikt als voedingssupplement om fysiek en mentaal te ondersteunen, om vermoeidheid, stress en depressie tegen te gaan. Daarnaast heeft het ontstekingsremmende eigenschappen en bevat het een hoge concentratie aan antioxidanten. Wanneer de stamcellen op de huid worden gebruikt, heeft dit een versterkend resultaat bij elk huidtype. Gewoonlijk worden gedroogde extracten van de Rozenwortel gebruikt in de huidverzorging, dit zijn echter levende.

 

Wat zijn Pure Cells?

De cellen zijn niet dierlijk of bacterieel, maar van pure plantencellen, met de natuurlijke kracht van het plantenrijk. De cellen worden gekweekt in een beschermde omgeving, zo aangepast dat de cellen alle gelegenheid krijgen om zich volledig te ontwikkelen en daardoor boordevol voedingsstoffen zitten. Wanneer de Rozenwortelplanten nog op stamcelniveau zijn, kunnen de cellen nog van alles worden. Vandaar dat deze behandeling effect heeft bij alle huidkwalen en problemen, de huid krijgt de kracht om zichzelf weer te genezen.

 

De Behandeling

Revolutionaire gezichtsbehandeling voor alle huidtypes met levende plantaardige stamcellen van de Rozenwortel. Sterke anti aging; opbouw van collageen, zuurtegraad herstelt, regeneratie proces verbetert, vitaliteit en elasticiteit verbeteren, celvernieuwing, tegen vrij radicalen (veel antioxidanten), huidglans verbetert, werkt celvernieuwend bij zonschade. Incl. epileren òf waxen.

100minuten - 140,00

 

 

 

 

IN DE SALON

Pure Cell Treatment zorgt voor directe vitaliteit van je huid. De cellen bevatten pure voedingsstoffen in hun meest vitale vorm. Tijdens de behandeling worden de cellen in de huid gemasseerd. Gezichtsmassage is erg bevorderlijk voor de conditie van de huid, het verbetert de microcirculatie en bevordert het reinigingsproces van de huid. Vanzelfsprekend is een massage nog efficiënter als deze gecombineerd wordt met diepreinigende producten. De cellen zijn gegarandeerd vers wanneer ze op de huid worden aangebracht, omdat ze bewaard worden in 30% Kokoswater. Vlak voordat ze op de huid worden aangebracht, worden de celmembranen geplet om bij de kern van de cel te komen waar alle voedingsstoffen zijn opgeslagen.

VITALITEIT UIT HET PLANTENRIJK

Deze behandeling is voor iedereen geschikt en kan het hele jaar door worden uitgevoerd. Het is ideaal wanneer de huid meer vitaliteit en kracht kan gebruiken, deze behandeling biedt dan een hoge concentratie aan voedingsstoffen die de celopbouw stimuleren en reconstrueren. 

 

WAT KUNT U VAN DE BEHANDELING VERWACHTEN?

De behandeling zal:

  • De celvernieuwing verbeteren
  • De eigen huidcellen veerkrachtiger maken
  • De huid beschermen tegen vrije radicalen
  • De productie van collageen stimuleren
  • De beschermende zuurgraad van je huid verbeteren
  • De huid laten glanzen
  • De natuurlijke herstelcapaciteit van je huid versnellen
  • Geschikt voor alle huidtypes
  • Direct resultaat geven, ook op de lange termijn

 

BEHANDELING BOEKEN (tijdelijk niet boekbaar!)