PURE CELL GEZICHTSBEHANDELING 

Pure Cell Treatment zorgt voor directe vitaliteit van je huid. De cellen van de Rozenwortel bevatten pure voedingsstoffen in hun meest vitale vorm. Deze behandeling is geschikt voor iedereen en kan het gehele jaar door worden uitgevoerd omdat de cellen van de Rozenwortel hun werk doen daar waar nodig. Het is ideaal wanneer de huid meer vitaliteit en kracht kan gebruiken. De behandeling biedt een hoge concentratie aan voedingsstoffen die de celopbouw stimuleren en reconstrueren. 

 

De behandeling

Pure Cell Treatment zorgt voor directe vitaliteit van je huid. De cellen van de Rozenwortel bevatten pure voedingsstoffen in hun meest vitale vorm. De cellen zijn gegarandeert vers wanneer ze op de huid worden aangebracht, omdat ze bewaard worden in 30% Kokoswater. Vlak voordat de stamcellen op de huid worden aangebracht, worden de celmembranen geplet om bij de kern van de cel te komen waar alle voedingsstoffen zijn opgeslagen.

 

De celvernieuwing verbetert, de eigen huidcellen worden veerkrachtiger gemaakt, de huid zal beter beschermd zijn tegen de invloed van vrije radicalen, de productie van collageen wordt gestimuleerd, de beschermende zuurgraad van de huid verbetert, de huid krijgt een mooie glans, de natuurlijke herstelcapaciteit van je huid versnelt, geschikt voor alle huidtypes, direct resultaat; ook op de lange termijn. 


BOEK BEHANDELING