MINI BEHANDELING

Een paar keer per jaar is het tijd voor een verfrissende behandeling voor tussendoor. Het Melkzuur dat in deze behandeling wordt gebruikt, is een zeer effectieve exfoliatie die dat precies doet. Deze mini behandeling is geschikt voor de huid die een oppepper nodig heeft. Onzuiverheden worden bij deze behandeling niet verwijderd! Heeft u een onzuivere huid? Dan kiest u de reinigende behandeling.

 

De Behandeling

Korte behandeling die voornamelijk gericht is op het reinigen van de huid. Ideaal om de huid snel weer te laten stralen voor als u geen tijd heeft voor een reguliere behandeling. 

 


Als kuurbehandeling

1x per week in de salon. Na 5x een rustpauze van vier weken. Daarna een klassieke behandeling. 

 


Wat kunt u van de behandeling verwachten?

  • Kan hyperpigmentatie verminderen vanwege de krachtige werking van het melkzuur
  • Versterkt de collageenvezels, waardoor oppervlakkige rimpeltjes en littekens vervagen
  • Geschikt voor mannen en vrouwen, van alle leeftijden
  • De mini behandeling vervangt niet de normale gezichtsbehandeling

Wat gebeurt er met de huid?

Het natuurlijke melkzuur exfolieert de dode huidcellen en versterkt de collageenvezels in de huid, waardoor de huid frisser wordt. De behandeling zorgt dat pigmentvlekjes minder zichtbaar worden. Het werkt het beste op vlekjes die zich in de buitenste huidlaag bevinden. Om het effect te behouden moet je zoveel mogelijk de zon zien te vermijden. Wanneer de oorzaak van de pigmentvlekjes een hormonale oorzaak hebben, dan kan het Melkzuur de vorming van nieuwe verkleuringen niet tegengaan. 


BOEK BEHANDELING