Klassieke gezichtsbehandeling

Het professioneel onderhouden van uw huidconditie, is van wezenlijk belang. Het is een investering in de huid die u nog uw leven lang nodig heeft, niet alleen ter bescherming maar ook als uw eerste aanblik. Het uiterlijk alleen is niet alles. Dit is alleen de buitenkant, maar niet zomaar een buitenkant. Uw huid moet onder andere het lichaam beschermen tegen uitdroging en vervuiling.

Het is goed voor de gezichtshuid om de huid regelmatig professioneel te laten onderhouden en het thuisadvies op maat op te volgen. Uw huid wisselt tenslotte per jaargetijde en hoe u op dat moment gesteld bent. U krijgt advies of de producten nog steeds voldoen en daadwerkelijk meerwaarde bieden aan hoe uw huid op dit moment is. Tekorten worden aangevuld en u krijgt -naar wens- een passend makeup advies. Een gezonde huid is tenslotte een mooie huid. 

 

De Behandeling

Behandeling waarbij jouw huid alles krijgt wat deze nodig heeft. Huidverzorging en ontspanning in één.

Reiniging, peeling, dieptereiniging, ontspanningsmassage, huidverzorging.

60minuten - 65,00

 

 

 

 

 

IN DE SALON

De behandeling begint met een dubbele reiniging van de huid, daarna een dubbele peeling waarbij u een frisse tinteling ervaart. Onzuiverheden worden verwijdert, wenkbrauwen geëpileerd en/of overtollige haartjes op de bovenlip verwijdert. U krijgt een ontspanningsmassage en tijdens het masker een hoofdmassage of massage met warmte. Naar wens wordt een natuurlijke makeup aangebracht. 

WAT KUNT U VAN DE BEHANDELING VERWACHTEN?

Uw huid zal gladder stralender zijn en u gaat ontspannen naar huis. Daarnaast krijgt u advies hoe u uw huid op dit moment het beste kunt onderhouden en welke producten daar het beste bij aansluiten.

BOEK BEHANDELING