KLASSIEKE GEZICHTSBEHANDELING 

Het professioneel onderhouden van uw huidconditie, is van wezenlijk belang. Het is een investering in de huid die u nog uw leven lang nodig heeft, niet alleen ter bescherming maar ook als uw eerste aanblik. Het uiterlijk alleen is niet alles. Dit is alleen de buitenkant, maar niet zomaar een buitenkant. Uw huid moet onder andere het lichaam beschermen tegen uitdroging en vervuiling.

 

Het is goed voor de gezichtshuid om de huid regelmatig professioneel te laten onderhouden en het thuisadvies op maat op te volgen. Uw huid wisselt tenslotte per jaargetijde en hoe u op dat moment gesteld bent. U krijgt advies of de producten nog steeds voldoen en daadwerkelijk meerwaarde bieden aan hoe uw huid op dit moment is. Tekorten worden aangevuld en u krijgt -naar wens- een passend makeup advies. Een gezonde huid is tenslotte een mooie huid. 

 

De Behandeling

Huidmeting, dubbele reiniging, dubbele peeling, dieptereiniging inclusief verwijderen oneffenheden, epileren, serum, olie en crèmeontspanningsmassage, masker + oogmasker, huidverzorging, evt. lichte makeup.

 


BOEK BEHANDELING