• Producten ophalen (na overleg via whatsapp)
  • Gratis verzending v/a 70,00 (muv kortingscodes)

Actilift

De Actilift3S is revolutionair en biedt u de 4 meest innovatieve technologieën op gebied van huidverbetering:

  • Softpeeling (glans & zuiverheid)

In de fase voorafgaand aan de behandeling laat de spatel (18.000 trillingen per sec.) een dieptereiniging van de huid toe, die wordt verkregen door de verwijdering van dode cellen, onzuiverheden en vervuiling. De spatel bereid de huid perfect voor, en geeft de huid zachtheid en glans.

  • Opeenvolgende Ultrasonen (fijne lijntjes)

De ultrasonen oefenen een akoestische druk uit op de huid en dit zorgt voor een micromassage. Hierdoor worden rimpels en kraaienpootjes gladgestreken. De opname van actieve ingrediënten wordt verhoogd, en de microcirculatie van de huid wordt geactiveerd. De afvoer van lymfevaten wordt bevorderd, en de huid krijgt een zichtbare heldere teint.

  • Gestuurde Tripolaire Radiofrequentie (stevigheid)

Voor een lift effect zonder chirurgie, dankzij een interne verwarming van de weefsels, die zorgt voor de samentrekking van de bestaande collageenketens en de groei van collageen vezels. De diepere lagen van de opperhuid worden geremodelleerd, soepeler en veerkrachtiger, en er is een onmiddellijk verstevigd effect. Er wordt vocht door de huidlagen heen ‘getrokken’, voor een intense hydra boost. Hierdoor wordt de huid voller en soepeler.

      • Evolutieve Luminologie (drainage, kalmerend)

      Samen met opeenvolgende ultrasonen maakt de luminologie gebruik van licht om de fotoreceptoren van de huid te stimuleren om zo een cellulair antwoord op te wekken. Afhankelijk van de kleur wordt de lichtenergie op verschillende manieren door de weefsels geabsorbeerd. Tegelijk induceert de lichtenergie verschillende biologische effecten (zuiverend, kalmerend, stimulerend, verzachtend, ontstekingsremmend, dynamiserend).