• Producten ophalen (na overleg via whatsapp)
  • Gratis verzending v/a 70,00 (muv kortingscodes)

ACNE BEHANDELING

Behandeling met de focus op het verminderen van ontstekingen en het uitreinigen van de huid.

 

Acne is een huidaandoening waarbij puistjes ontstaan door ontstoken talgklieren. De ontsteking wordt doorgaans veroorzaakt door een infectie van normale huidbacteriën (propionibacterium acnes), die soms behandeld moet worden met medicatie. Acne is een huidaandoening waar zowel tieners als volwassenen last van kunnen hebben, maar komt het meest voor bij tieners dankzij een toename van het hormoon testosteron (onder invloed van Androgene hormonen) bij zowel jongens als meisjes. Acne en andere onzuiverheden van de huid kunnen ook andere oorzaken hebben. De huid wordt beïnvloed door de hormoonhuishouding, het eetpatroon en de algehele gezondheid. Wanneer acne behandeld wordt, is het belangrijk om op het eetpatroon en de levensstijl te letten, aangezien de huid de innerlijke balans weerspiegelt. 

 

De behandeling duurt 60 minuten; de eerste behandeling duurt langer vanwege de intake. Daarna worden de eerste drie behandelingen ingepland zodat de ontstekingen snel onder controle komen. Resultaat ontstaat in combinatie met de juiste thuisverzorging. De thuisverzorging hangt volledig af van de hoedanigheid van de huid en waar deze het beste op reageert. 

 

Hou er rekening mee dat de huid de eerste keer actiever kan reageren. De behandelingen hebben tijd nodig, vandaar dat het resultaat pas na drie behandelingen beoordeeld kan worden. Dan pas kunnen we beoordelen hoe actief jouw talgklieren werken. Wil je echt iets aan je huid doen, dan heeft dit dus tijd en vertrouwen nodig. Een wondermiddel bestaat helaas nog niet. 

 

Ga naar info over acnetherapie