Bindweefselmassage

Bindweefselmassage (gymnastiek voor de huid); is een massage van het gelaat die je huid van binnenuit activeert en stimuleert. Een echte superboost die geschikt is voor iedereen vanaf 30 jaar maar een must voor iedereen vanaf 40 jaar als er sprake is van een verslapte huid, doffe, vochtarme huid, littekens, grove poriën, volumeverlies, rimpels, slecht doorbloede en/of vale huid. Daarnaast werkt deze preventief tegen huidveroudering. U onderhoudt op deze manier uw huid optimaal.

De Behandeling

 Behandeling waarbij jouw huid weer tot leven komt en een mooie glans krijgt dmv bindweefselmassage. Er wordt een behandeling op maat samengesteld van diverse bindweefseltechnieken om tot het beste resultaat te komen.

Reiniging, peeling, bindweefselmassage, huidverzorging.

45minuten - 60,00

IN DE SALON

De bindweefselmassage wordt aangepast aan jouw huidtype en de grepen worden op maat samengesteld dmv een combinatie van verschillende technieken. Je voelt dat er intensief aan je huid is gewerkt maar het is niet pijnlijk. De huid ziet er na de behandeling fris, vitaal en gezond uit.

ALS KUURBEHANDELING

Het is aan te raden om vanaf 40 jaar regelmatig voor een bindweefselmassage te kiezen bij jouw behandeling omdat de gezonde (!) huid vanaf die leeftijd gewoon meer nodig heeft dan enkel een ontspanningsmassage. Voor elke huidverbeterende behandeling geldt: een kuur van een aantal behandelingen achter elkaar geeft meer resultaat dan een losse behandeling.

10 behandelingen: 450,00 (reiniging, peeling, bindweefselmassage van 30min - lichttherapie oranje 10min)

 

WAT KUNT U VAN DE BEHANDELING VERWACHTEN?

Verbetering van de algehele huidconditie, het vochtgehalte verbetert de huid wordt steviger en krijgt meer volume, werkt positief tegen hormonale hyperpigmentatie en zonschade, de huidstructuur wordt strakker en fijnerde huid krijgt een gezonde glans, vermindering fijne lijntjes, opheffen onderhuidse verklevingen, verbetering opname werkstoffen, bevordering celdeling, versteviging en nieuwe aanmaak bindweefsel

BOEK BEHANDELING