Behandeling AHA Clearing

Een paar keer per jaar is het tijd voor een verfrissende behandeling om onzuiverheden te verwijderen en de huid te verstevigen, en het Melkzuur dat in deze behandeling wordt gebruikt, is een zeer effectieve exfoliatie die dat precies doet. De AHA Clearing behandeling is geschikt voor de vette en onzuivere huid, en voor de huid die een oppepper nodig heeft om van de dofheid af te komen en die oppervlakkige rimpeltjes vermindert.

 

De Behandeling

Korte behandeling die voornamelijk gericht is op het reinigen van de huid. Ideaal om de huid snel weer te laten stralen voor als u weinig tijd heeft. Reiniging, peeling, dieptereiniging, huidverzorging.

45minuten - 42,50

Kuur: 5 behandelingen 

 

 

 

 

 

IN DE SALON

De behandeling begint met een reiniging van de huid, voordat wij het Melkzuur van Suikerbieten aanbrengen en op de huid laten inwerken. We sluiten af met het aanbrengen van een verkoelend Aloë Vera gezichtsmasker. 

ALS KUURBEHANDELING

1x per week in de salon. Na 5x een rustpauze van vier weken. Daarna een klassieke behandeling. Boekt u 5 behandelingen, dan wordt u ondersteund met producten twv 1 behandeling.

 

WAT KUNT U VAN DE BEHANDELING VERWACHTEN?

  • Tegen puistjes, onzuivere huid, mee-eters en grove poriën
  • Kan hyperpigmentatie verminderen
  • Versterkt de collageenvezels, waardoor oppervlakkige rimpteltjes en littekens vervagen
  • Geschikt voor mannen en vrouwen, van alle leeftijden
  • De AHA-behandeling vervangt niet de normale schoonheidsbehandeling

WAT GEBEURT ER MET DE HUID?

Het natuurlijke melkzuur exfolieert de dode huidcellen en versterkt de collageenvezels in de huid, waardoor mee-eters eenvoudig te verwijderen zijn en de huid frisser wordt. Als je gevoelig bent voor acné, dan is het mogelijk dat deze eerst verergerd, voordat er een verbetering zichtbaar is. De behandeling zorgt dat pigmentvlekjes minder zichtbaar worden. Het werkt het beste op vlekjes die zich in de buitenste huidlaag bevinden. Om het effect te behouden moet je zoveel mogelijk de zon zien te vermijden. Wanneer de oorzaak van de pigmentvlekjes een hormonale oorzaak hebben, dan kan het Melkzuur de vorming van nieuwe verkleuringen niet tegengaan. 

BOEK BEHANDELING