Anti-Rouge Treatment

Een behandeling tegen roodheid die het hele jaar kan worden toegepast. De precieze oorzaak van de zichtbare adertjes in het gezicht zijn moeilijk te bepalen, maar wordt vaak gezien als oorzaak van zwangerschap, de zon, hormoonbehandelingen, extreme temperatuurswisselingen, overmatig alcoholgebruik en de huidziekte Rosacea. Serum Anti-Rouge beval o.a. Witte Paardenkastanje, waarvan is aangetoond dat het oppervlakkige bloedvaatjes voorkomt. Het serum dat gebruikt wordt in de salon is vele malen krachtiger dan het serum voor thuisgebruik en geeft daardoor direct een prachtig resultaat op de huid. 

 

De Anti-Rouge behandeling kan het hele jaar door gedaan worden. Het is vooral geschikt wanneer de huid wat extra aandacht nodig heeft, wanneer de huid wordt blootgesteld aan stressvolle situaties, zoals koude, wind en zon. De behandeling is ook geschikt voor de huid met aanleg voor oppervlakkige bloedvaatjes en rosacea.

 

 

De Behandeling

Geschikt voor elk huidtype, zelfs de meest gevoelige. Versterkt de huid, werkt ontstekingsremmend en vernauwt oppervlakkige bloedvaatjes. Het Serum Antirouge Intensive wordt ingesluisd dmv sonoforese.

Reiniging, peeling, dieptereiniging, meridiaan/penseelmassage, huidverzorging, evt. makeup.

70minuten - 72,50

 

 

 

 

 

IN DE SALON

De behandeling begint met een passende reiniging van de huid en een zachte peeling om de dode huidcellen te verwijderen. Daarna wordt het Serum Anti-Rouge aangebracht en in de huid gemasseerd i.c.m. een olie en sonoforese. U krijgt een kalmerende en afvoerende massage, waarna de behandeling wordt afgesloten met een hydraterend gezichtsmasker. Naar wens wordt een natuurlijke makeup aangebracht.

ALS KUURBEHANDELING

1x per week in de salon. Na 5x een rustpauze van vier weken. Daarna een klassieke behandeling. Boekt u 5 behandelingen, dan wordt u ondersteund met producten twv 1 behandeling. De behandelingen worden door uzelf ondersteund dmv het gebruik van de juiste thuisverzorging.

 

 

WAT KUNT U VAN DE BEHANDELING VERWACHTEN?

  • Versterkt de huid
  • Vernauwt oppervlakkige bloedvaatjes
  • Ontstekingsremmend, dus ook geschikt voor de huid met milde acné
  • Geschikt voor alle huidtypes, zelfs de gevoelige huid

 

BOEK BEHANDELING