Actilift Behandeling

ACTILIFT BEHANDELING

Deze behandeling gaat een stapje verder dan een klassieke gezichtsbehandeling en is een aangenaam zachte, huidstimulerende behandelmethode die zeer comfortabel aanvoelt.

Voor wie?

De behandeling is geschikt voor elk huidtype klik hier voor uitgebreide infoDeze huidtherapie is bedoeld voor huidverbetering (vertragen van huidveroudering), het versterken van de huid en geeft energie aan de cellen. De Actilift behandeling kan worden uitgebreid met een speciaal masker. Deze werkt als een katalysator op de huid waardoor voedingsstoffen nog beter worden opgenomen. 

 

 

Wat kunt u van de behandeling verwachten?

Korte termijneffect:

de behandeling geeft onmiddellijk resultaat. Je zult er uitgerust uitzien, alsof je op vakantie bent geweest. Het effect is vooral bij de ogen nog 72 uur zichtbaar en in de huid nog voelbaar omdat je voelt dat deze aan het werk is gezet om zichzelf van binnenuit te verstevigen.

Lange termijneffect:
de aanmaak van collageen en elastine duurt iets langer vandaar dat de verbetering van de huid nog 2 à 4 maanden verder gaat. Een behandeling om de 4 à 6 weken is aanbevolen om het effect te behouden.

 


BOEK BEHANDELING