Bindweefselmassage

Natural Face Lifting

 

 

 

WAT IS BINDWEEFSELMASSAGE?

Bindweefselmassage Natural Face Lifting (gymnastiek voor de huid); is een zeer intensieve massage van het gelaat (spieren plus bindweefel) die veel intensiever is dan de traditionele bindweefselmassage en je huid van binnenuit activeert. Met de Natural Face Lifting gaan we onze huid, bindweefsel en spieren trainen waardoor de weefsels sterker worden en zich weer gaan aanspannen. De collageenaanmaak wordt gestimuleerd, de elastine vezels worden versterkt en het spierweefsel wordt sterker. Hierdoor ontstaat er een liftend effect.  De contouren worden beter en fijne rimpels vervagen. Een echte superboost

 

WAT IS HET RESULTAAT?

 Verbetering van de algehele huidconditie, het vochtgehalte verbetert de huid wordt steviger en krijgt meer volume, werkt positief tegen hormonale hyperpigmentatie en zonschade, de huidstructuur wordt strakker en fijner. De huid krijgt een gezonde glans, vermindering fijne lijntjes, opheffen onderhuidse verklevingen, verbetering opname werkstoffen, bevordering celdeling, versteviging en nieuwe aanmaak bindweefsel.

 

VOOR WIE?

Iedereen vanaf 30 jaar maar een must voor iedereen vanaf 40 jaar. Werkt positief op een verslapte huid, doffe, vochtarme huid, littekens, grove poriën, volumeverlies, rimpels, slecht doorbloede en/of vale huid en werkt preventief tegen huidveroudering.

 

HOE VOELT DE HUID NA DE BEHANDELING?

De bindweefselmassage wordt aangepast aan jouw huidtype en de grepen worden op maat samengesteld dmv een combinatie van verschillende technieken. Je voelt dat er intensief aan je huid is gewerkt maar het is niet pijnlijk. De huid ziet er na de behandeling fris, vitaal en gezond uit.

 

HOE VAAK EN KOSTEN?

Het is aan te raden om vanaf 40 jaar altijd voor een bindweefselmassage te kiezen bij jouw behandeling omdat de huid vanaf die leeftijd gewoon meer nodig heeft. Voor elke huidverbeterende behandeling geldt: een kuur van een aantal behandelingen achter elkaar geeft meer resultaat dan een losse behandeling.

 

 

 

 

 

 
 

 

 

INDICATIES: alle huidverzakkingen-huidverslapping-verouderde huid-slecht doorbloede huid-rosacea & couperose (training van de wand van de bloedvaten)-rimpelvorming-hervorming gelaatscontouren-preventieve behandeling tegen veroudering van het weefsel-littekenweefsel-donkere kringen onder de ogen (enkel indien er sprake is van vochtophopingen dus géén erfelijke oorzaak)-rokershuid-1 tot 2 maanden vòòr een plastische chirurgie ingreep om de huidcondititie te optimaliseren

 

CONTRA-INDICATIES:-open wonden of ontstekingen in het gelaat-ontstekingen van spierweefsel of pezen-actieve acné-permanente fillers ontra-indicatie van plaats)-botox of andere injectables (géén behandeling tot 1 week na inbreng)-bloedverdunners (vanwege ontstaan blauwe plekken)

-plastische chirurgie (eerste 6 mnd na ingreep NIET)-migraine-onderhuidse draadjes of netjes-kanker (pas nà 5 jaar genezing)-nooit tijdens chemokuur of bestraling-nooit i.g.v. huidkanker in het gelaat