Behandeling dmv Actilift 3S

HUIDVERBETERING DMV WARMTETECHNIEK, ULTRAGELUID EN LICHTTHERAPIE

KLIK OP DE FOLDER

 

WARMTE EN LICHT VOOR EEN STRALENDE HUID!

BEHANDELINGEN DIE WELLNESS COMBINEERT MET RESULTAAT OM DE HUID IN TOPCONDITIE TE KRIJGEN ÈN TE HOUDEN!

 

VOOR WIE?

De Actilift 3S behandelingen zijn voor iedereen die zijn huid optimaal wil verbeteren en onderhouden en kunnen ook als kuur worden gegeven. Ze zorgen voor directe verbetering van de huid. Ze worden ingezet bij:

rimpelvermindering en vervagen van lijntjes, versteviging en liften van de huid, hydratatie, (over) gevoelige huid, acnébehandelingen, fijne littekentjes verminderen, pigmentvlekjes vervagen, couperose en rosacea verbeteren, totale huidverzorging en/of huidverbetering, voortijdig verslapte huid, normale huid, droge huid.

 

 

SOFTPEELING

Softpeeling; dmv een spatel in combinatie met een speciale lotion, wordt een zachte enzymatische peeling tot stand gebracht. Deze manier van reinigen bereidt de huid perfect voor en geeft de huid zachtheid en glans.

RADIOFREQUENTIE

Radiofrequentie; dankzij de warmtetherapie wordt gezorgd voor samentrekking van de weefsels, waardoor de collageenvezels zich gaan delen en vernieuwen. Dit resulteert in een steviger huid.

SONOFORESE

Sonoforese / Ultrageluid; de sondes zorgen voor een micromassage in de huid die o.a. zeer bevorderlijk is voor de ontspanning van de fijne gezichtsspiertjes rond de ogen. Fijne lijntjes worden gladgestreken en lymfevocht wordt afgevoerd. Deze sondes oefenen akoestische druk uit op de huid en brengen micro massage teweeg. Het biologisch effect van deze sondes begunstigen het gladmaken van rimpel en mimieke lijntjes. Sonoforese is het insluizen van werkstoffen, doordat de trillingen het huidweefsel openschudt, waardoor werkstoffen de lederhuid kunnen bereiken. Het inwerken van werkstoffen wordt verbeterd en laat de belangrijke synergie tussen actieve stoffen en de metabolische stimulatie toe. Dit geeft kracht en stevigheid aan de huid.

LICHTTHERAPIE

Lichttherapie; samen met het ultrageluid maakt de lichttherapie gebruik van licht om de fotoreceptoren van de huid te stimuleren. Afhankelijk van de kleur wordt de lichtenergie op verschillende manieren door de weefsels geabsorbeerd. Tegelijkertijd zorgt lichtenergie voor verschillende biologische effecten; van kalmeren en stimuleren tot dynamiseren.

RESULTATEN

Bij de Actilift wordt gewerkt met radiofrequentie voor een duurzaam resultaat op de stevigheid van de huid. Deze behandeling werkt nog 72 uur lang door in de huid en laat direct - én op de langere termijn- mooi resultaat zien. Huidverbetering gaat hand in hand met goede voeding, een gezonde leefstijl en cosmetica die de juiste werkstoffen voor je huid bevat. Deze methode van huidverbetering is zgn 'NON-INVASIEF' dwz al het mogelijke dat op natuurlijke wijze gerealiseerd kan worden.