Behandeling dmv Actilift 3S

HUIDVERBETERING DMV WARMTETECHNIEK, ULTRAGELUID EN LICHTTHERAPIE

KLIK OP DE FOLDER VOOR MEER INFORMATIE!

 

WARMTE EN LICHT VOOR EEN STRALENDE HUID!

BEHANDELINGEN DIE WELLNESS COMBINEERT MET RESULTAAT OM DE HUID IN TOPCONDITIE TE KRIJGEN ÈN TE HOUDEN!

 

 

Innovatieve en prachtige aanvulling  op de producten en behandelingen, specifiek ontwikkeld voor gelaatsbehandelingen in de schoonheidssalon en biedt antwoord op rimpels, fijne lijntjes, kraaienpootjes, tekenen van vermoeidheid, roodheid en vlekjes en geeft daarnaast de huid haar stevigheid en glans weer terug.  Een echte activator voor de ontwikkeling van een stralende en frisse huid. Een unieke combinatie van vier verschillende exclusieve technologieën, maakt dit mogelijk.

Bij deze behandelingen wordt direct resultaat geboekt, door de perfecte combinatie tussen de biologische effecten van ultrasonen, licht- en kleurentherapie, radiofrequentie en de actieve bestanddelen van hoogwaardige producten.

 

VOOR WIE?

De Actilift 3S behandelingen zijn voor iedereen die zijn huid optimaal wil verbeteren en onderhouden en kunnen ook als kuur worden gegeven. Ze zorgen voor directe verbetering van de huid. Ze worden ingezet bij:

-rimpelvermindering en vervagen van lijntjes

-versteviging en liften van de huid

-hydratatie

-(over) gevoelige huid

-acnébehandelingen

-fijne littekentjes verminderen

-pigmentvlekjes verminderen 

-couperose en rosacea verbeteren

-totale huidverzorging en/of huidverbetering

-voortijdig verslapte huid

-normale huid

-droge huid

 

 

SOFTPEELING

Softpeeling; dmv een spatel in combinatie met een speciale lotion, wordt een zachte enzymatische peeling tot stand gebracht. Deze manier van reinigen bereidt de huid perfect voor en geeft de huid zachtheid en glans.

RADIOFREQUENTIE

Radiofrequentie; dankzij de warmtetherapie wordt gezorgd voor samentrekking van de weefsels, waardoor de collageenvezels zich gaan delen en vernieuwen. Dit resulteert in een steviger huid.

Radiofrequentie zorgt voor een steviger huid, een natuurlijke facelift, evenals de ultrasonen, en is bij een eenmalige behandeling uitermate geschikt ter voorbereiding om er stralend uit te zien! De huidtherapie tripolaire radiofrequentie is bedoeld voor huidverbetering en geeft direct fantastische resultaten, absoluut pijnloos en veilig. Bij een kuur heeft u gegarandeerd een steviger huid voor een langdurige periode. Dit voelt u ook direct na de behandeling. Radiofrequentie behandelingen worden toegepast in combinatie met ultrageluid / sonoforese voor o.a.

  • Huidverjonging door een steviger huid
  • Verminderen van rimpels door een steviger huid
  • Verbetering van de bovenhuid en de onderhuid
  • Huidverbetering voor alle huidtypes
  • Huidverbetering bij littekens in het gezicht

Huidverjonging en cel vernieuwing

In de huidverbeterende behandeling verwarmt de tripolaire radiofrequentie gelijktijdig de lagen van de huid, zonder nadelige gevolgen voor het gezonde weefsel. Onder invloed van warmte gaan de collageenweefsels en vetcellen krimpen, waardoor een onmiddellijke zichtbare spanning van de huid ontstaat. Na enkele behandelingen zal het collageen regenereren en zo verandert de verslapte huid in een steviger huid. Deze behandeling helpt ook de aanmaak van collageen en elastine wat erg belangrijk is voor een steviger, egale gezonde huid.
Resultaat op korte èn langere duur met radiofrequentie.

Radiofrequentie heeft 2 effecten. Op de korte termijn meteen na de behandeling al merkbaar: de huid is steviger en gladder. De aanmaak van nieuwe collageenvezels neemt echter meer tijd in beslag. Vandaar dat de verbetering nog 2 tot 4 maanden na de behandeling doorgaat. Het resultaat is langdurig en verdwijnt dus niet wanneer er met deze therapie gestopt wordt. Wel wordt 1 maal per 4-6 weken een onderhoudsbehandeling aanbevolen om het effect te behouden.

Aangename gezichtsbehandeling

Tripolaire Radiofrequentie is de meest spectaculaire non-invasieve (niet-chirurgische) techniek voor huidversteviging. U voelt een aangename warmte wat tevens zeer ontspannen is. Uw stofwisseling en bloedcirculatie verbeteren en de afvoer van vet en afvalstoffen wordt gestimuleerd. Ik ben ervan overtuigd dat deze vorm van huidtherapie steeds vaker zal worden toegepast evenals de sonoforese / ultrageluid en lichttherapie!

SONOFORESE / ULTRAGELUID

Sonoforese / Ultrageluid; de sondes zorgen voor een micromassage in de huid die o.a. zeer bevorderlijk is voor de ontspanning van de fijne gezichtsspiertjes rond de ogen. Fijne lijntjes worden gladgestreken en lymfevocht wordt afgevoerd. Deze sondes oefenen akoestische druk uit op de huid en brengen micro massage teweeg. Het biologisch effect van deze sondes begunstigen het gladmaken van rimpel en mimieke lijntjes. Sonoforese is het insluizen van werkstoffen, doordat de trillingen het huidweefsel openschudt, waardoor werkstoffen de lederhuid kunnen bereiken. Het inwerken van werkstoffen wordt verbeterd en laat de belangrijke synergie tussen actieve stoffen en de metabolische stimulatie toe. Dit geeft kracht en stevigheid aan de huid.

LICHTTHERAPIE

Lichttherapie; samen met het ultrageluid maakt de lichttherapie gebruik van licht om de fotoreceptoren van de huid te stimuleren. Afhankelijk van de kleur wordt de lichtenergie op verschillende manieren door de weefsels geabsorbeerd. Tegelijkertijd zorgt lichtenergie voor verschillende biologische effecten; van kalmeren en stimuleren tot dynamiseren.

RESULTATEN

Youtube films

Bij de Actilift wordt gewerkt met radiofrequentie voor een duurzaam resultaat op de stevigheid van de huid. Deze behandeling werkt nog 72 uur lang door in de huid en laat direct - én op de langere termijn- mooi resultaat zien. Huidverbetering gaat hand in hand met goede voeding, een gezonde leefstijl en cosmetica die de juiste werkstoffen voor je huid bevat. Deze methode van huidverbetering is zgn 'NON-INVASIEF' dwz al het mogelijke dat op natuurlijke wijze gerealiseerd kan worden. Een gezonde huid met gezond verstand.

BOEK BEHANDELING