Actilift 3S Mahler

 

Actilift 3S is een innovatie van Simone Mahler in de professionele dermocosmetica en een prachtige aanvulling op de producten en verzorgingen.

 

De Actilift 3S van Simone Mahler is een apparaat specifiek ontwikkeld voor gelaatsbehandelingen in schoonheidssalons. Het biedt antwoord op dermatologische bekommernissen als rimpels, lijntjes, kraaienpootjes, tekenen van vermoeidheid, roodheid en vlekjes. Bovendien geeft het de huid haar stevigheid en glans weer terug. Hiermee bewijst de Actilift 3S jeugdactivator te zijn van een stralende, frisse huid. Een unieke en exclusieve combinatie van 4 verschillende technologieën maakt dit mogelijk.

 

1. Soft peeling

In de fase voorafgaand aan alle protocollen laat de spatel (20.000 mhz) een dieptereiniging van de huid toe die wordt verkregen door de verwijdering van dode huidcellen, onzuiverheden en vervuiling.
De spatel bereidt de huid perfect voor en geeft de huid zachtheid en glans.

 

2. Gestuurde radiofrequentie

Voor een lifteffect zonder chirurgie dankzij een interne verwarming van de weefsels die zorgt voor de samentrekking van de bestaande collageenketens en de groei van nieuwe collageenvezels.
Voor het remodelleren van de diepe lagen van de opperhuid, een soepelere en veerkrachtigere huid na enkele weken.

 

3. Opeenvolgende ultrasonen

De ultrasonen oefenen een akoestische druk uit op de huid en dit zorgt voor een micromassage. Hierdoor worden rimpels en kraaienpootjes gladgestreken. Het principe van de opeenvolgende methode berust op een opeenvolging van verschillende en niet-repetitieve ultrasone sequenties voor een beter resultaat.
Optimale doeltreffendheid gedurende de volledige verzorging.

 

4. Evolutieve Luminologie

Samen met opeenvolgende ultrasonen maakt de luminologie gebruik van licht om de fotoreceptoren van de huid te stimuleren. Afhankelijk van de kleur wordt de lichtenergie op verschillende manieren door de weefsels geabsorbeerd. Tegelijkertijd induceert de lichtenergie verschillende biologische effecten: van kalmeren en stimulerend tot dynamiserend.
Verbetering van de verwachte resultaten.

 

Ontdek de gezichtsverzorgingen van Actilift 3S!

De Actilift 3S van Simone Mahler bestaat uit verschillende exclusieve gezichtsverzorgingen die geïntegreerd zijn met het apparaat. Daarnaast biedt Actilift 3S ook gezichtsverzorgingen aan die de manuele gezichtsverzorgingen kunnen optimaliseren.

 

 • Verzorging tegen huidveroudering

De Actilift 3S biedt 12 verzorgingsprotocollen om tekenen van huidveroudering te behandelen, zoals rimpels, lijntjes en kraaienpootjes, verlies van densiteit, slapheid van de huid en gebrek aan glans.

Aanbevolen behandelmethodes:

 1. 6 PREVENTED gezichtsverzorging van 30 tot 60 minuten

 2. 6 ADVANCED gezichtsverzorging van 45 tot 75 minuten

 

 • Verzorging tegen speciale dermatologische klachten

De Actilift 3S van Simone Mahler biedt 4 specifieke gezichtsverzorgingen aan van 60 minuten om te beantwoorden aan speciale dermatologische bekommernissen.

 1. Lift-regard

 2. Peeling pro

 3. Glanskuur-detox

 4. Oplossing voor heldere teint en tegen vlekken

 

 • Modules van gerichte verzorging

De Actilift 3S van Simone Mahler biedt 4 modules van gerichte verzorging van 15 tot 30 minuten die toegevoegd kunnen worden aan alle manuele MAHLER verzorgingen om de resultaten lokaal te optimaliseren:

 1. Ogen

 2. Roodheid

 3. Ovaal van het gezicht

 4. Hals

 

 • Softpeeling (glans & zuiverheid)

In de fase voorafgaand aan de behandeling laat de spatel (18.000 trillingen per sec.) een dieptereiniging van de huid toe, die wordt verkregen door de verwijdering van dode cellen, onzuiverheden en vervuiling. De spatel bereid de huid perfect voor, en geeft de huid zachtheid en glans.

 • Opeenvolgende Ultrasonen (fijne lijntjes)

De ultrasonen oefenen een akoestische druk uit op de huid en dit zorgt voor een micromassage. Hierdoor worden rimpels en kraaienpootjes gladgestreken. De opname van actieve ingrediënten wordt verhoogd, en de microcirculatie van de huid wordt geactiveerd. De afvoer van lymfevaten wordt bevorderd, en de huid krijgt een zichtbare heldere teint.

 • Gestuurde Radiofrequentie (stevigheid)

Voor een lift effect zonder chirurgie, dankzij een interne verwarming van de weefsels, die zorgt voor de samentrekking van de bestaande collageenketens en de groei van collageen vezels. De diepere lagen van de opperhuid worden geremodelleerd, soepeler en veerkrachtiger, en er is een onmiddellijk verstevigd effect. Er wordt vocht door de huidlagen heen ‘getrokken’, voor een intense hydra boost. Hierdoor wordt de huid voller en soepeler.

   • Evolutieve Luminologie (drainage, kalmerend)

   Samen met opeenvolgende ultrasonen maakt de luminologie gebruik van licht om de fotoreceptoren van de huid te stimuleren om zo een cellulair antwoord op te wekken. Afhankelijk van de kleur wordt de lichtenergie op verschillende manieren door de weefsels geabsorbeerd. Tegelijk induceert de lichtenergie verschillende biologische effecten (zuiverend, kalmerend, stimulerend, verzachtend, ontstekingsremmend, dynamiserend..).